Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Zo werkt Rijssen-Holten

Werken voor Rijssen-Holten is allesbehalve saai. Je kunt iets betekenen voor de inwoners van onze gemeente – hoe mooi is dat?

Bovendien kom je terecht in een diverse organisatie. Sommige van jouw nieuwe collega’s zijn echte nachtbrakers, denk aan onze gladheidsbestrijders. Anderen zijn juist vroege vogels, zoals onze reinigers en beheerders.

En ál jouw ruim 400 collega’s zijn bepaald geen doorsnee werknemers. Ze werken met trots voor Rijssen-Holten: een gemeente die vaak (en graag!) in de prijzen valt en onder meer is uitgeroepen tot mkb-vriendelijkste gemeente. Ze dragen graag verantwoordelijkheid. Ja, óók wanneer hun werkzaamheden niet of minder zichtbaar zijn voor het oog van het publiek. Ze werken in een flexibele, laagdrempelige werkomgeving waar talent aangemoedigd wordt en waar ieders deur altijd open staat – zelfs die van de burgemeester. En iedereen die dat wil, kan naast het inhoudelijke werk een stap extra zetten. Bijvoorbeeld in de personeelsvereniging. Of als organisator van een vitaliteitsweek door en voor collega’s.

Ook jij voelt je bij ons snel thuis – dat weten we zeker. Benieuwd of werken bij gemeente Rijssen-Holten inderdaad wat voor jou is? Bekijk de video en ontdek het.

Onze cultuur

Directie

De organisatie

Domeinen