Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Stages en traineeships

Bij Rijssen-Holten krijgen jonge talenten de kans om ervaring op te doen. Niet voor niets zijn we een erkend leerbedrijf. Wil jij veel leren, maatschappelijke impact maken én werkzaamheden uitvoeren die passen bij je opleiding? Kom dan ook bij ons stage lopen! We bieden verschillende meewerk- en afstudeerstages, op verschillende opleidingsniveaus.

Openstaande stages

De openstaande stages vind je onder Vacatures. Staat er nu geen (passende) stage tussen, maar wil je wel graag bij ons aan jouw toekomst bouwen? Dan zien we jouw open sollicitatie graag in onze mailbox verschijnen: vacatures@rijssen-holten.nl.

Stagevergoeding

Natuurlijk krijg je een vergoeding wanneer je bij ons stage loopt. Hoe hoog die vergoeding is, hangt af van je opleiding en het aantal uur per week dat je bij ons aan de slag gaat. De stagevergoeding is vastgelegd in onze arbeidsvoorwaarden.

Om je een beeld te geven: bij een 36-urige werkweek en bij een stage vanaf 10 weken krijg je:

  • vwo/vmbo-stage: €175,- per maand
  • mbo/hbo/wo-stage: €250,- per maand

Hoe stagiair(e)s hun stageperiode vonden, lees je in hun Verhaal.

Traineeship TwentseKracht

Vanuit Rijssen-Holten doen wij mee aan het traineeship van Twentse Kracht, waar elke 2 jaar 12 trainees mee starten. In onze organisatie hebben we altijd opdrachten beschikbaar, omdat we heel graag gebruik maken van de kennis en frisse wind van deze groep jonge medewerkers. De trainees voeren in 2 jaar tijd 3 opdrachten van 8 maanden uit.

Als trainee creëer je een uitgebreid netwerk van collega’s. Van de gemeentesecretaris tot de beleidsambtenaar en de handhaver in de stad: samen wijzen ze jou de weg, laten ze je ervaringen opdoen, laten ze je reflecteren en geven ze je praktische tips en adviezen.

Wil je weten hoe de trainees hun tijd bij ons hebben ervaren? Lees dan hun verhaal.