Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sollicitatieprocedure

Stap 1: je solliciteert

Wil je van een openstaande vacature jouw nieuwe baan maken? Solliciteer dan voor de genoemde sluitingsdatum. Dat doe je door in de vacature op de knop ‘Solliciteren’ te klikken.

Goed om te weten

  • Na de sluitingsdatum verwijderen we de vacature van onze website. Wil je de vacaturetekst ook daarna nog kunnen nalezen? Sla de tekst dan op, bijvoorbeeld in Word.
  • We doen ons best om sollicitatieprocedures binnen 5 weken na publicatie van de vacature af te ronden.

Stap 2: wij gaan voor je aan de slag

Nadat je jouw sollicitatie verstuurd hebt, ontvang je direct een ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat we jouw gegevens goed ontvangen hebben. Na de sluitingsdatum van de vacature lezen we jouw cv en motivatie. We kijken of jouw kwaliteiten matchen met de vacature waarop je gesolliciteerd hebt, en of Rijssen-Holten bij jou past.

Stap 3: eerste kennismaking

Spreekt jouw profiel ons aan voor de vacature waarop je gesolliciteerd hebt? Dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Zien we helaas geen match, dan hoor je dat natuurlijk ook. Als je onkosten hebt gemaakt rondom jouw sollicitatie, zoals reiskosten, vergoeden wij deze niet.

Stap 4: het vervolg

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, kan er na het eerste kennismakingsgesprek nog een tweede gesprek worden gepland. In dit gesprek hebben we het uitgebreider over de functie, het team en je werkzaamheden. Ook maak je dan kennis met je eventuele toekomstige collega’s.

Voor sommige functies is daarnaast een capaciteitstest en/of assessment of medische keuring nodig. Solliciteer je op een functie waarbij dit het geval is, dan laten we je dat weten.

Stap 5: contractvoorstel

Zijn wij enthousiast over jou en ben jij nog steeds enthousiast over de functie? Dan doen we je een mooi aanbod.

Stap 6: welkom bij Rijssen-Holten!

Iedereen die bij onze gemeente werkt, heeft een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig – ook jij. Verder hebben we natuurlijk jouw handtekening op het arbeidscontract nodig. Heb je die gezet? Dan werk je officieel voor Rijssen-Holten: welkom! Op een later moment leg je nog jouw ambtseed of -belofte af.

Stap 7: jouw introductie

We laten je niet los. Door ons uitgebreide introductieprogramma leer je al snel jouw weg kennen in onze organisatie. Wat dit programma inhoudt? Dat vertellen we je graag. Het is zowel praktisch als inhoudelijk: je ontdekt de gemeente per bus en tijdens een stadswandeling én wordt ondergedompeld in de gemeentepolitiek. Niet-financiële medewerkers krijgen verder uitleg over de financiën. Kortom: je krijgt de nodige bagage om jouw werk goed te kunnen doen.