Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fit en vitaal

Wat wij nog meer belangrijk vinden? Fitte en vitale medewerkers. Dit gaat zeker niet alleen over sporten. Nee, het is veel breder dan dat. Maar wat fit en vitaal precies betekent, is voor iedere collega verschillend. Daarom bieden wij veel verschillende activiteiten en workshops aan. Zodat jij zelf kan kiezen wat het beste bij jou past. Een paar voorbeelden:

  • De vitaliteitsweek. Elk jaar in september organiseren wij een vitaliteitsweek waarin we veel verschillende activiteiten aanbieden. Denk aan mindfulness, een stadswandeling, een activiteit in ons mooie zwembad of een stoelmassage.
  • Sportieve activiteiten en wedstrijden. Als gemeente doen we mee aan veel verschillende sportieve activiteiten. Denk aan de Rijsserbergloop, de ambtenaren veldloop, de triathlon in Holten en de intergemeentelijke viswedstrijd.
  • Teambuilding en teamontwikkeling. Dit is per team verschillend, maar ieder team organiseert jaarlijks meerdere activiteiten.
  • Ontwikkeling vinden we heel belangrijk. Als team met een Talenten Motivatie Analyse (TMA) aan de slag gaan? Dat hoort er gewoon bij. Hiermee krijg je meer inzicht in de talenten en motivaties van de mensen uit jouw team.
  • Regelmatig organiseren we activiteit waar je vrijblijvend aan mee kunt doen. Bijvoorbeeld op het gebied van mindfulness of werkstress.