Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris

Bij Rijssen-Holten zet je jouw talenten en capaciteiten in voor de inwoners van onze mooie gemeente. Daar krijg je iets voor terug dat niet in geld uit te drukken is: voldoening. Maar natuurlijk zijn ook de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend. Om te beginnen is jouw salaris marktconform. Ook is jouw functie via een functiewaarderingssysteem gekoppeld aan een salarisschaal.

Individueel Keuze Budget (IKB)

Omdat wij waarde hechten aan jouw persoonlijke belangen en ambities, krijg je naast je vaste salaris een extra beloning: het Individueel Keuze Budget (IKB). Het IKB bedraagt 17,05% van je salaris en toelagen en kun je gebruiken om je arbeidsvoorwaarden aan te vullen zoals jij dat wilt. Je kunt er bijvoorbeeld je salaris mee aanvullen, extra verlofuren mee opnemen of een opleiding mee volgen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Je kunt niet alleen rekenen op een goed salaris, maar ook op een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden:

Als kantoormedewerker ontvang je verder een laptop en een mobiele telefoon. Ook checken wij jouw thuiswerkplek. Als dat nog ontbreekt ontvang je van ons bijvoorbeeld een ergonomische muis of een goed scherm. Is voor jouw functie bedrijfskleding juist verplicht, dan zorgen wij voor professionele kleding waarin je comfortabel je werk kunt doen. Daarnaast ontvang je voor bepaalde functies overwerktoeslagen en/of onregelmatigheidstoeslagen. Solliciteer je op een functie waarbij dit het geval is, dan vertelt onze personeelsadviseur je hier graag meer over.

Persoonlijk pakket

Flexibele werktijden, volledig of in deeltijd werken, het (ver)kopen van verlof, één of twee dagen per week thuis werken: bij Rijssen-Holten stel je jouw eigen arbeidsvoorwaardenpakket samen. Deze zelfsturende werkwijze en resultaatgerichte houding sluiten perfect aan bij Het Nieuwe Werken, iets wat wij actief stimuleren. Ook krijg je van ons veel ruimte om je werk naar eigen inzicht te doen. Dat vertrouwen géven we je en die verantwoordelijkheid vrágen we ook van je. Als werknemer van Rijssen-Holten werk je resultaatgericht en ben je zelf verantwoordelijk voor jouw inzet.

Doorgroeimogelijkheden

Bij Rijssen-Holten maak je van jouw baan een loopbaan. Je hoeft bij ons niet tientallen jaren hetzelfde te doen – integendeel. Wij vinden het niet meer dan normaal dat je na verloop van tijd je bakens verzet. Dat is goed voor onze organisatie én voor je eigen ontwikkeling. We bieden je daarom volop ruimte om trainingen en workshops te volgen – bijvoorbeeld via de Twentse School en GoodHabitz – en om te variëren in werkzaamheden. Kortom, we bieden je voldoende mogelijkheden voor een continue persoonlijke ontwikkeling. En ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen onze regio? Dan kun je altijd eens de vacatures bekijken op de website van Twentse Kracht.