Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Het verhaal van Lisa Oostendorp

Mijn naam is Lisa Oostendorp en ik was trainee bij de Twentse Kracht van 2021-2023. Vanuit dit traineeship ben ik 8 maanden lang onderdeel geweest van P&O. Hier ben ik met verschillende projecten bezig geweest, zoals het schrijven van een advies rondom hybride werken, het organiseren van de vitaliteitsweek in september en het maken van een voorstel voor een onboardingsprogramma. Ook mocht ik met veel andere lopende projecten meekijken en meedenken. Mede hierdoor, en door de fijne sfeer onderling, heb ik mij echt onderdeel gevoeld van het team en de gemeente Rijssen-Holten.

Ik heb het vanaf dag 1 enorm naar mijn zin gehad binnen de gemeente Rijssen-Holten. Het vertrouwen dat ik heb ontvangen vanuit collega’s en management gaven mij de kans om vol voor de projecten te gaan. Ook staan alle deuren altijd open: collega’s zijn altijd bereid om te helpen of mee te denken. Bij de gemeente Rijssen-Holten wordt hard gewerkt, door mensen die trots zijn op hun gemeente en daar het beste voor willen. Tegelijkertijd is het ook erg gezellig, heerst er een echte ons-kent-ons cultuur en is het niet gek dat je tijdens de lunch bij de burgemeester of gemeentesecretaris aan tafel zit.

Ik kijk met een warm gevoel terug op mijn tijd als trainee bij de gemeente Rijssen-Holten. Ik voelde me er thuis en heb veel leuke dingen meegemaakt. Binnen onze lichting van het traineeship is het zelfs al een begrip: zeg je trainees, zeg je Rijssen-Holten! Daarom heb ik na het afronden van mijn traineeship opnieuw gesolliciteerd bij de Gemeente Rijssen-Holten en ben ik nu aan de slag als strateeg duurzaamheid.