Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Het verhaal van Ineke van der Kuij

Tijdens mijn traineeship bij gemeente Rijssen-Holten werk ik op dit moment mee aan ruimtelijke erfgoedprojecten. Hoewel mijn studie-achtergrond in natuurbeheer wel raakvlakken heeft met ruimtelijke projecten en geschiedenis, was het werkveld van erfgoed eigenlijk helemaal nieuw voor mij. Tot nu toe heb ik veel kunnen leren over het onderwerp en over hoe de gemeente als organisatie werkt.

Ik heb gemerkt dat Rijssen-Holten een gemeente is van aanpakken. Onderwerpen worden breed getrokken, vanuit meerdere perspectieven bekeken, en daar wordt vervolgens naar gehandeld. Daarbij is veel ruimte voor eigen invulling, creativiteit en groei.

Toen ik hier begon, vond ik het best spannend. Kan ik wel wat bijdragen, en hoe werkt dat eigenlijk met collega’s? Die spanning was gelukkig snel verdwenen. De sfeer is goed, opbouwend en betrokken, dus ik was al gauw op mijn plek. Samen zetten we ons in voor de verbetering van de ruimtelijke omgeving. Al lerend heb ik het gevoel een zinvolle bijdrage te kunnen leveren!