Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Over Diana

Diana werkt alweer 8 jaar bij de gemeente Rijssen-Holten als WMO-consulente bij het Sociaal Domein. Verder is ze getrouwd, heeft ze een zoontje en woont ze in Haaksbergen. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te sporten, te fitnessen, te dansen en films te kijken. Als WMO-consulente onderzoekt ze waar mensen met een beperking (medisch of psychisch) problemen mee hebben en zoekt ze naar oplossingen. Dit kan bijvoorbeeld een indicatie voor begeleiding of dagbesteding zijn of een hulpmiddel als een rolstoel, traplift of scootmobiel. Diana vindt het leuk dat haar werk zo afwisselend is: ‘Je krijgt met verschillende soorten mensen, beperkingen en hulpvragen te maken, dat maakt mijn werk zo leuk. De tijd vliegt voorbij!’.

Teamgevoel

Het subteam WMO-consulenten valt onder het grotere team Sociaal Domein. Dit subteam bestaat uit 8 personen: ‘Ik heb een heel leuk team met allemaal spontane en vriendelijke collega’s. Op dinsdag zijn we allemaal samen op kantoor en lunchen we samen. Soms lunchen of dineren we samen buiten de deur, bijvoorbeeld voor de kerst- of zomervakantie. Dat is altijd heel gezellig! Ook hebben we een hele fijne teammanager, hij heeft in de afgelopen tijd veel mooie verbeteringen doorgevoerd. Hierdoor lopen veel zaken nu een stuk efficiënter. Ik ben erg blij met mijn team en vind dat er echt een teamgevoel heerst’.

Ruimte voor ontwikkeling

Diana vindt de gemeente Rijssen-Holten een fijne, prettige werkgever. ‘Veranderingen en verbeteringen worden gestimuleerd en de organisatie staat altijd open voor nieuwe ideeën en een frisse blik’. Naast dat de organisatie zelf continu in ontwikkeling is, wordt er ook actief gestimuleerd dat medewerkers zich ontwikkelen: ‘Binnen mijn werkveld blijf ik me steeds ontwikkelen, door bijvoorbeeld geregeld naar congressen te gaan of cursussen te volgen. Dit mag ook allemaal, daar krijg ik altijd wel een akkoord voor, dat vind ik heel fijn!’.