Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Het verhaal van Chris Derksen

Over Chris

Chris werkt in de buitendienst van de gemeente Rijssen-Holten. Hij valt onder team RBU: Ruimte, Beheer en Uitvoering. Momenteel werkt hij op de vuilniswagen ter vervanging van ziekte, maar normaal werkt hij in de algemene dienst: ‘Ik doe en kan eigenlijk heel veel hier. Dat vind ik wel heel leuk!’. Bij Chris thuis hebben ze sinds kort een nieuw familielid: een dwergpinscher puppy. Daar is hij erg druk mee: ‘Het is net of je een nieuw kind erbij hebt!’, lacht Chris. Verder heeft Chris 2 kinderen en houdt hij erg van sporten.

Vitaliteit

Als je net als Chris veel van sporten houdt, zit je bij de gemeente Rijssen-Holten wel goed. Er wordt regelmatig iets sportiefs georganiseerd: de Rijsserbergloop, hardloopclinics en de jaarlijkse Vitaliteitsweek bijvoorbeeld. Ook de personeelsvereniging organiseert veel activiteiten. Chris: ‘De uitjes van de personeelsvereniging zijn altijd leuk. Er wordt regelmatig een etentje, gorillatocht, stadsexcursie of dagje Kerstmarkt georganiseerd. Voor ieder wat wils!’.

Goed werkgeverschap

Bij de gemeente Rijssen-Holten is het fijn werken volgens Chris: ‘We zijn met een leuke club collega’s, het is gezellig onderling, de arbeidsvoorwaarden zijn goed en je krijgt veel vrijheid en flexibiliteit. Er kan en mag veel, dat is fijn voor de werk-privébalans. Als ik tussendoor even naar huis wil, kan dat gelukkig. De gemeente Rijssen-Holten heeft altijd oog voor iemands persoonlijke situatie, dat vind ik erg prettig. Alles is bespreekbaar’. Bij de buitendienst staan collega’s voor elkaar klaar en helpen elkaar.